september 2022

antwerp race

Prijsuitreiking en Loterij 8/10

PRIJSUITREIKING De prijsuitreikingvan de 34ste Huysman Antwerp Race is voorzien omstreeks 19.30u (onder voorbehoud) in de tent die is opgesteld bij KLYC aan de achterzijde van de loods, kant Scheldeoever. LOTERIJ Aansluitend op de prijsuitreiking zullen er nog een aantal waardebons, geschonken door onze sponsor Landtmeters, verloot worden. Voor deze gratis loterij krijgt elke skipper […]

Prijsuitreiking en Loterij 8/10 Meer lezen »

Bustransfert 7 en 8 oktober

Zoals elk jaar leggen we voor de geïnteresseerden bussen in voor de transfert van Antwerpen Linkeroever naar Breskens en Terneuzen op vrijdag 7 oktober ‘s avonds om 19.00u en op zaterdag 8 oktober ‘s morgens om 06.00u.De bestelprocedure voor de bustickets vind je hier.

Bustransfert 7 en 8 oktober Meer lezen »

Jachthaven Terneuzen

We hebben bericht ontvangen dat de jachthaven in Terneuzen volledig werd vernieuwd en ook operationeel is.Contactgegevens van de havenmeester zijn als volgt:P. NONNEMANTel: +31 653 747343Email: paulnonneman@gmail.comOp verzoek van de havenmeester, gelieve u voorafgaandelijk te melden als deelnemer aan de Huysman Antwerp Race.

Jachthaven Terneuzen Meer lezen »

SAILING FOR THINK PINK zoekt SCHIPPERS met boot

Think Pink is dé Belgische organisatie die zich dagelijks inzet voor borstkankerpatiënten en hun familie. Think Pink heeft vier centrale doelstellingen: informeren en sensibiliseren, patiëntenrechten verdedigen, financieren van wetenschappelijk onderzoek en ondersteunen van zorg- en nazorgprojecten.  Op 1 oktober 2022 organiseert Think Pink in Breskens de BENEFLEET: Acht gedreven vrouwen zamelen al zeilend geld in.

SAILING FOR THINK PINK zoekt SCHIPPERS met boot Meer lezen »

WaterLIMO

Beleef de 34ste Antwerp Race vanop de eerste rij aan boord van de Waterlimo! Je vertrekt met gereserveerde plaatsen vanuit de steiger van de jachthaven op Linkeroever of van aan het ponton Van Dijck (thv het Steenplein – rechteroever) De waterlimo’s gaan dan full power richting wedstrijd die dan al in volle gang is op

WaterLIMO Meer lezen »