thinkpink e1662999211241

SAILING FOR THINK PINK zoekt SCHIPPERS met boot

thinkpink e1662999211241

Think Pink is dé Belgische organisatie die zich dagelijks inzet voor borstkankerpatiënten en hun familie. Think Pink heeft vier centrale doelstellingen: informeren en sensibiliseren, patiëntenrechten verdedigen, financieren van wetenschappelijk onderzoek en ondersteunen van zorg- en nazorgprojecten. 

Op 1 oktober 2022 organiseert Think Pink in Breskens de BENEFLEET: Acht gedreven vrouwen zamelen al zeilend geld in. Tijdens de BENEFLEET worden ervaren schippers met hun boot gekoppeld aan enthousiaste opstappers om er een avontuurlijke zeildag van te maken. Ervaring is niet vereist!

Ben jij schipper met boot en bereid een aantal opstappers mee te nemen voor het goede doel? Vervoeg dan de BENEFLEET op 1 oktober. Breskens sponsort ligplaatsen van 01/10 tot en met de start van de Antwerp Race op 08/10.

Meer informatie vind je op https://www.sailingforthinkpink.be waar je je ook kan inschrijven.

SailingForThinkPink pink2