Thiery Roger

Zeilers der Lage Landen verenigt U!

Thiery Roger

Zaterdag 8 oktober 2022 is het weer zover dan staan wij en aan de start van de 34ste Huysman Antwerp Race.
S.R.N.A en VVW Schelde namen in 1988 het initiatief om deze Race “terug naar ’t Stad” te organiseren.
De race groeide snel en al vlug ontstond er een unieke samenwerking tussen de zeilclubs aan de Schelde. De SRNA – Koninklijke Antwerpse Watersportvereniging, KLYC – Koninklijke Liberty Yachtclub, RYCB – Royal Yachtclub van België, VVW – Vlaamse Vereniging voor Watersport Schelde , YCH -Yachting Club Hoboken en WVB – Watersport Vereniging Breskens vormen samen de VZW Antwerp Race.
Voor de veiligheid van onze deelnemers mogen wij op de medewerking rekenen van de Nederlandse en Belgische Scheepvaartpolitie, de Schelde scheepvaartbegeleiding, het Loodswezen,de Haven van Antwerpen-Brugge en de Stad Antwerpen Sporting A. Ook beschikken wij over een belangrijk team van rescue- medische- en wedstrijdbegeleiding, waarvoor onze oprechte dank.

Roger Thiery
S.R.N.A.
Voorzitter Huysman  Antwerp Race 2022