by J&M catering
Belgicaloods – zaterdag 18 oktober vanaf 18 uur
Reserveer HIER voor zondag 12 oktober 24 u.
Menu
Italiaanse antipasta
- Ter plaatse versneden charcuterie; Coppa – Prosciutto – Italiaanse Salami
- Vergezeld van olijven, rucola en een degustatie van Italiaanse antipasti
Salades
- Caesar salade – hoevekip – Parmezaan
- Tomaat- mozzarella – basilicum – focaccia Romana *
- Linzen – wortel – kruidenvinaigrette *
- Parijse champignons – goma dressing – sesam *
- Tuinboon – groene boontjes – sjalot – veldsla *
- Griekse salade – orzo – feta – komkommer – groene olijf *
Warme gerechten
- Orchietra – guanciale – Parmezaan – spitskool
- Spaghetti – puttanesca
- Gentse Waterzooi – Noordzeevis – fijne groenten – peterselieaardappel
- Klassiek gehaktbrood – groene boontjes – jus met geuzebier en sjalot
- Vol au vent van hoevekip en kalfsgehaktballetjes, nieuwe aardappel en verse bieslook
Ragout “Harira” – Marokkaans lamsvlees – kikkererwt – linzen - Gekonfijte Varkenswang – zoete aardappel – salsa van paprika en courgette Wok met knapperige groenten en rijst *
- Bloemkoolsteak – chimichurri – crème van witte bonen *
Dessertenbuffet
- Chocolademousse – advocaat *
- Trifle van bosvruchten – munt – meringue *
- Tarte tatin
- Rijstpap – abrikoos
- Crème brûlée
* vegetarisch
Er staan meerdere buffetten in de stemmig aangeklede en verlichte Belgicaloods zodat wachtrijen worden vermeden. Op elk buffeteiland staan meerdere gerecht die permanent worden aangevuld. In dit zelfbedieningsformat is er zeker keuze te over en niemand zal te kort komen.


Warme gerechten
Dessertenbuffet