JDW 4258 e1667990261726

Het was weer een TOP zeilevenement!

JDW 4258 e1667990261726

Wie zeilt weet dat trimmen en bijsturen van enorm belang is om de bestemming te bereiken. Als er iets is wat deze 34ste Huysman Antwerp Race heeft aangetoond is dat we er allemaal samen in geslaagd zijn er opnieuw een top zeilevenement van te maken. Met trimmen en bijsturen.

Allemaal samen: dat zijn de zeilers en zeilsters, de sponsors, de nautische autoriteiten, het Antwerp Race organisatie- en het wedstrijdcomité, de verzorgers van sfeer en catering, de Jachthaven Antwerpen Linkeroever en de talloze mensen die zich belangeloos en/of professioneel hebben ingezet.

Antwerpen heeft een zeilsportevenement van groot formaat.

Zonder enige moeite kan je 8 oktober 2022 als een stevig fundament zien dat het zeilen nieuwe perspectieven biedt. Zelfs het zeilen -en de zeilopleiding- op het Galgenweel, de events zoals de Schelderegatta en de AWC woensdagavond wedstrijden plus het toerzeilen op de Schelde in het algemeen genieten mee van de positieve uitstraling van de Huysman Antwerp Race. 

Deelnemers, medewerkers, sponsoren en autoriteiten: dikke, dikke merci. We zorgen samen voor een interessante toekomst, zowel voor de race als voor de zeilsport en de zeilrecreatie in en rond deze wereldhavenstad.
We zijn heel benieuwd naar jullie suggesties om het nieuwe elan te verstevigen. Alle ideeën en opmerkingen verwachten we op organisatie@antwerprace.be. We gaan er zeker mee aan de slag.

Noteer alvast zaterdag 14 oktober 2023 in uw agenda. Verwittig maar alle zeilvrienden en kennissen voor de 35ste Huysman Antwerp Race. Wees maar zeker: wie dàn niet meedoet is, op zijn Antwerps gezegd,: gesjochten.

Met sportieve groeten

De organisatie Huysman Antwerp Race 2022

PS: Herbeleef de Huysman Antwerp Race (full after movie): https://youtu.be/MQeUr6bT7Ws