Antwerp Race deelnemer: wat moet ik allemaal weten?

Anwterp Race deelnemers

1. Afhalen wedstrijddocumenten tijdens Skippers Night

Op woensdag 6 oktober kunnen vanaf 18.00u de Huysman Antwerp Race documenten en de goodiebags worden afgehaald bij de VVW op Antwerpen Linkeroever.

Adres: Bistro VVW, Beatrijslaan 27 te 2050 Antwerpen.

De notice of race, wedstrijdbepalingen en amendementen vind je bovenaan in de navigatie bij “De Race”.

2. Inschrijving bus

We krijgen veel vragen omtrent de inschrijvingen voor de bus. Er zal dit jaar geen inschrijfformulier zijn op de website. Inschrijvingen moeten gebeuren via mail. Om plaatsen te reserveren stuur je een mailtje naar:

Organisatie@antwerprace.be met als onderwerp: AR – inschrijvingen bus.

Er is geen bus voorzien is op vrijdag.

3. Race Village met Live beelden & DJ

Na de coronaperiode hebben we allemaal behoefte aan wat IRL contact en entertainment. Blijf dus niet te lang op je boot zitten en kom gezellig  mee babbelen in onze Race village! Er zal voor de nodige sfeer gezorgd worden met een DJ die zal instaan voor een passende muzikale sfeerschepping ;).

Er staat een groot scherm waar door onze mediapartner ClubRacer vanaf 14:00 live beelden van de Huysman Antwerp Race zullen getoond worden.

En last but not least:  Den Duvel zal weer vloeien (gratis)

4. Avondmaal bij betrokken jachtclubs

5. Parkeren auto’s

Op zondag 10 oktober, de zondag na de Huysman Antwerp Race, gaat de Antwerp 10 Miles door, een jaarlijkse loopwedstrijd die normaal in de lente plaats vindt. Op zondag zal Antwerpen Linkeroever dus nagenoeg onbereikbaar zijn met de wagen.

Dit is vooral van belang voor diegenen die hun wagen aan de jachthaven of de clubs zouden achterlaten om deze zondag op te halen. Op zaterdag zou de bereikbaarheid niet in het gedrang komen heeft de stad Antwerpen ons beloofd.