Voorbereidingen Antwerp Race 2021 zijn begonnen

Voorbereiding Antwerp Race

De Raad van Bestuur van de Antwerp Race heeft het licht op groen gezet om de voorbereiding van de editie 2021 aan te vatten. De Antwerp Race wordt gevaren op zaterdag 9 oktober en volgens de recente prognoses moet de Covid crisis dan grotendeels achter de rug zijn.

De organisatie is zich bewust van de risico’s bij het organiseren van zulk evenement doch de voorbereiding van een nieuwe editie neemt geruime tijd in beslag en kan niet last-minute worden opgestart.

In navolging van editie 2019 wordt een Antwerp Race Village voorzien en worden de nodige sponsers benaderd om er een spetterend feest – indien de omstandigheden dat terug toelaten – voorzien.

Antwerp Race 2021 wordt gevaren onder het voorzitterschap van VVW Schelde en is een samenwerking van de clubs SRNA – Koninklijke Antwerpse Watersportvereniging, KLYC – Koninklijke Liberty Yacht Club, RYCB – Royal Yacht Club van België, VVW Schelde – Vlaamse Vereniging voor Watersport Schelde en WVB – Watersport Vereniging Breskens en mediapartner ClubRacer.

De organisatie van Antwerp Race hoopt samen met u op een spoedige terugkeer naar het normale leven en een spetterende editie 2021.

Marc Persoons, voorzitter AR 2021