Nieuws

bakzeil

AMENDEMENT 2: Antwerp Race secretariaat bevindt zich in de gebouwen van de R.Y.C.B.

Na de finish en na het binnen varen van Jachthaven Antwerpen moeten alle wedstrijdverklaringen ingediend worden in het clubhuis van de R.Y.C.B. en niet de K.L.Y.C.

Het formulier hiervoor wordt samen met de wedstrijdbepalingen aan de deelnemers bezorgd en dient onmiddellijk na de aankomst in de haven duidelijk en volledig ingevuld gedropt te worden in de daartoe voorziene urne die zich bevindt op de “after-race” site nabij het clubhouse van R.Y.C.B. Het wedstrijdsecretariaat bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van de gebouwen van R.Y.C.B.

Protesten worden ook behandeld in het AR-wedstrijdsecretariaat dat zich bevindt op het gelijkvloers van de gebouwen van R.Y.C.B.

Het formele amendement kan u hieronder nalezen.

AMENDEMENT NR2

Aandacht op Artikel 1.2 : Het gebruik van Trapeze is niet toegelaten

Art. 15 WEDSTRIJDBEPALINGEN

Vervangt de bestaande tekst en deze uit amendement nr 1:

“Dit formulier hiervoor wordt samen met de wedstrijdbepalingen aan de deelnemers bezorgd en dient onmiddellijk na de aankomst in de haven duidelijk en volledig ingevuld gedropt te worden in de daartoe voorziene urne die zich bevindt op de “after-race” site nabij het clubhouse van R.Y.C.B. Het wedstrijdsecretariaat bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van de gebouwen van R.Y.C.B.”

Art. 17 PROTESTEN

Art. 17.3

Vervangt de bestaande tekst onder 17.3:

“Protesten worden behandeld in het AR-wedstrijdsecretariaat dat zich bevindt op het gelijkvloers van de gebouwen van R.Y.C.B.”

DEEL II: VERDERE VOORSCHRIFTEN EN ALGEMENE INLICHTINGEN

  1. WEDSTRIJDSECRETARIATEN

Op zaterdag 28 september van 15.00 tot 21.00 uur.

Verwijderen:

“Te Antwerpen linkeroever in het KLYC/AR-secretariaat (oostelijke oever jachthaven).

Tel: +32 (0)3 2190682”

Te vervangen door:

“Te Antwerpen linkeroever in het wedstrijdsecretariaat AR op de gelijkvloerse verdieping van de gebouwen van R.Y.C.B. (zuidelijke oever jachthaven).