Nieuws

Peter Huysman

Huysman Yacht Insurance: vertrouwde partner van de Antwerp Race

Een van de belangrijkste gespecialiseerde verzekeraars in de pleziervaartwereld blijft zich met de Antwerp Race associëren. “We hebben als toegewijde verzekeraar een sterke verhouding met de yachtingmensen maar dat kan alleen omdat we daar ook heel wat voor doen.” zegt zaakvoerder Peter Huysman. “Natuurlijk is Breskens onze geprefereerde thuishaven van onze eigen boten en natuurlijk zijn we persoonlijk ook heel erg ‘into sailing’ en geen klein beetje. Maar het is de correlatie tussen ons bedrijf en de zeilsport die niet alleen onze branding sterk maakt maar ook onze vakkennis onderbouwt.”

Vakkundig advies en maatwerk

Peter Huysman

Huysman Yacht Insurance werkt al meer dan dertig jaar met verschillende betrouwbare verzekeringsmaatschappijen. Hun personeel kent de pleziervaartwereld van binnenuit en kan daardoor als weinig andere een naar maat gemaakte polis uitwerken.

Peter Huysman: “Daarnaast hebben we steeds meer bedrijven, jachthavenuitbaters en verenigingen in portefeuille. Dat is een gevolg van scherpe condities, een klantgerichte oplossing en een polissen die als een handschoen passen op de activiteiten van de organisatie. Want de schipper investeert in zijn plezier. Onze waterdichte polis zorgt ervoor dat het een waardevol plezier blijft.”

Antwerp Race: een traditioneel feel good zeilmoment

Huysman Yacht Insurance zul je ook zien op heel wat andere watersport en pleziervaart evenementen.

“Het is de beste manier om ook buiten het kantoor onze klanten in een ‘feel good’ sfeer te ontmoeten en te luisteren naar wat hun bezighoudt. Dat goed gevoel is belangrijk, want als verzekeraar is de kans groot dat je geassocieerd wordt met crisismomenten en onheil. We zien het als onze taak om mee de nodige energie te leveren om de pleziervaart te ondersteunen.“ bevestigt Peter Huysman nog.

Huysman Yacht Insurance is de volgende drie jaar hoofdsponsor van de Antwerp Race. Door weer en wind.

 

Huysman Yacht Insurance

Tel.: 0032.(0)9.376.14.05

E-mail: yacht@huysman.be

Kantooruren: van maandag tot en met vrijdag: van 8.00u – 12.00u en van 13.00u – 17.00u

Spreek af bij u thuis, aan boord of in het kantoor.

Website

Facebook