Nieuws

Hoe OK is jouw Antwerp Race voorbereiding?

Beste Antwerp Racers,

Fritz en Henk slaan de handen in elkaar om ons een brede nazomerse wig vanuit het Azoren hoog te bezorgen, inclusief een NW van om en bij 15 knopen en schapenwolkjes.  Meteo: OK.

Een springtij om jullie naar de finish onder de kathedraaltoren te katapulteren, met speciaal voor deze 30ste editie een deftig start uur.  Stroom: OK.

Wedstrijdorganisatie, busvervoer, secretariaten in Breskens, Terneuzen en Antwerpen, begeleiding, toezicht, medisch team.  Kwaliteit: OK.

Jachthaven Antwerpen Linkeroever en Willemdok, decompresseren in en rond de “blekke” loods op linkeroever, after sail dinner in alle clubhuizen, shuttle, feestelijke prijsuitreiking.  Hospitality: OK.

Kortom, wij zijn er alweer geheel klaar voor.  Jij ook?

 

Ben je al ingeschreven?

Anders is het nu of nooit, om veiligheidsredenen is het aantal deelnemende jachten immers beperkt.

 

Heb je al (bus-) vervoer naar Breskens of Terneuzen?

Ook voor de AR bussen geldt: vol = vol.  Wees er dus nog snel bij, alweer via www.antwerprace.be.

 

Antwerp Race after sail souperIs dat blik ravioli nog wel eetbaar?

Of neem je het zekere voor het onzekere en boek je een tafel in een van de gezellige clubhuizen, waarvan de speciale AR-menu’s ook online staan?  Anders wordt het wellicht aanschuiven bij een of andere frituur en daar komt de AR-shuttle natuurlijk niet.

We sluiten feestelijk af met de prijsuitreiking, alweer in de “blekke” loods.  Misschien krijgen we daar zelfs al de eerste beelden te zien van wat ongetwijfeld een knappe ClubRacer reportage over deze 30ste Antwerp Race zal worden.

En ik vermoed dat het ook nadien op de pontons van Jachthaven Antwerpen Linkeroever best wel gezellig zal zijn.  Deze 30ste Antwerp Race, ik kijk er alvast naar uit!

 

Namens alle AR-vrijwilligers en met hartelijke dank aan onze materiële en operationele sponsors,

 

Eric De Smedt

Voorzitter Antwerp Race 2017