Nieuws

Antwerp Race lanceert Start Sailing

START SAILING

Start SailingDe inrichtende clubs van de Antwerp Race bieden een brede waaier aan mogelijkheden die van iedere geïnteresseerde een beslagen zeiler te maken. Kunnen zeilen met een open sportboot is het begin van een groot zeilavontuur zonder limieten.

Het Galgenweel aan Linkeroever is de plas waar honderden kinderen en volwassenen hun eerste zeilervaringen opdoen. Het start hier en de waterwereld tot de Olympische spelen, de Noordzee of Caraïbische kusten en zelfs de Zuidpool of Polynesië gaat voor je open.

Ontdek hier de gegevens van de diverse zeilscholen

aan het Galgenweel, in Breskens maar ook van de tientallen centra waar zeilcursussen worden gegeven, zelfs tijdens meerdaagse stages in kampen.

En wie weet doe je volgend jaar zelf met een eigen jacht aan de Antwerp Race mee.